ПАСПОРТ

Гарасимівського ліцею

Обертинської селищної ради

Івано-Франківського району

Івано-Франківської області

І. ПАСПОРТНІ ДАНІ

1.1. Область: Івано-Франківська
1.2. Район: Івано-Франківський
1.3. Село: ГАРАСИМІВ
1.4. Відомче підпорядкування: Відділ освіти Обертинської селищної ради
1.5. Міністерство: освіти і науки
1.6. Режим роботи: п»ятиденний

ІІ. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

2.1. Розміщення: в типовому приміщенні
2.2. Кількість поверхів: два
2.3. Проектна потужність: 300
2.4. Фактично учнів: 95
2.5. Відсоток перевантаженості: - 0
2.6. Кількість класів: 10
І ст. – 4
ІІ ст. – 5
ІІІ ст. – 1
2.7. Укомплектованість кадрами:
- педагогічний персонал –20 100%
- технічний персонал – 8 100%
- медичний персонал – 1 100%
- працівники харчоблоку – 2 100%
- інший персонал – 2 100%

ІІІ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТЕРИТОРІЇ

3.1. Радіус обслуговування: с.Гарасимів
3.2. Розмір земельної ділянки – 0.6405 га
3.3. Огорожа ділянки – цементний паркан по периметру
3.4. Стан проїзних шляхів:
- до господарського майданчика з твердим покриттям
- до харчоблоку з твердим покриттям
3.5. Зонування території: є
- навчальної 1506м2
- господарської 2250 м2
- фізкультурно-спортивної 0.1224га
- відпочинку 0.5191га


3.6. Прибирання території щоденне
3.7. Організація вивезення сміття: по потребі (самовивіз)
3.8. Стан сміттєзбірників: 1 майданчик, 1 ящик
3.9. Надвірний туалет: один

ІV. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ПРИМІЩЕННЯ

4.1. Типові (кількість): одне
Пристосовані (кількість): немає
4.2. В тому числі кількість та середня площа на одного учня:
- класів 15
- кабінетів 3
- лабораторій -
- навчально-виробничі майстерні 1
- кабінет інформатики 1
- фізкультурно-спортивні 1 спортивна зала
- бібліотека 1
- актова зала 1
- громадського харчування 1 їдальня
- медичного обслуговування -
- адміністративно-службові 1
- допоміжні та підсобні: 1
вестибюль 1
гардероб 1
санвузли 1-(4кабінки, ; 2рукомийники), 1- ( 4 рукомийники)
4.3. Наявність, назва та кількість приміщень, розміщених у цокольних та підвальних поверхах: відсутні

V. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСВІТЛЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ

5.1. Природне освітлення:
- світловий коефіцієнт
- коефіцієнт природного освітлення
- % приміщень, де природне освітлення не відповідає вимогам 0
- наявність сонцезахисних пристроїв: штори, тюль
5.2. Штучне освітлення:
- тип – лампи розжарювання
- кількість світильників в одному кабінеті 6-9
- питома електропотужність 16 Вт

VІ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ІНЖЕНЕРНОГО ОБЛАДНАННЯ ПРИМІЩЕНЬ

6.1. Водозабезпечення: центральний водогін, власна скважина
- холодна проточна вода: є
- гаряча проточна вода: є на харчоблоці
- організація питного режиму: індивідуальна бутильована вода
6.2. Каналізація: на вигріб


6.3. Опалення: шкільна газова котельня:

-кількість котлів - 2, марка «Аriston»

Рік введення в експлуатацію – 2019

Технічний стан – добрий.


6.4. Вентиляція:
- природна - через кватирки, фрамуги вікон
- механічна - ні

VІІ. ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ ШКІЛЬНИМИ МЕБЛЯМИ

Кількість, % Згідно типорозмірів, %
7.1. Молодші класи 100 100
7.2. Середні класи 100 100
7.3. Старші класи 100 100
7.4. Санітарно-гігієнічний стан меблів:
- відремонтовано 100%
- промарковано 100%

VІІІ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА МАЙСТЕРНІ

8.1. Типові, пристосовані: типова
8.2. кількість, назва: навчальна
8.3. Водозабезпечення: проточна холодна вода
8.4. Каналізування: -
8.5. Вентиляція: природна
8.6. Освітленість:
- природна
- штучна питома електропотужність 10,5 Вт\м2
8.7. Опалення: газом
8.8. Наявність аптечок першої допомоги: забезпечено
8.9. Обладнання: згідно вимог

ІХ. САНІТАРНО-ГІГІЄНІЧНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЇДАЛЬНІ

9.1. Наявність та площа обідньої зали: 108 м2
9.2. Кількість місць: 60
9.3. Харчоблок працює:
- на сировині так
- на напівфабрикатах ні
9.4. Площа харчоблоку з розкаткою: 35 м2
9.5. Площа посудомийної: 18 м2
9.6. Площа комори для сухих продуктів 6 м2
9.7. Площа овочесховища 40 м2
9.8. Площа кімнати персоналу
9.9. Інші приміщення
9.10. Холодильне обладнання: 1 холодильна камера
9.11. Оснащення харчоблоку:
- проточна холодна вода постійно
- проточна гаряча вода постійно (електронагрівач для проточної води)
- каналізування в робочому стані
- освітленість згідно з нормами
9.12. Обладнання харчоблоку: 1 електроплита, 1 електрокотел.

Х. Освітній процес

11.1. Початок занять 8год 30 хв
11.2. Тривалість навчального денного та тижневого навантаження: згідно навчального плану
11.3. Тривалість занять: згідно режиму роботи школи
11.4. Проведення фізкультпауз на заняттях -так
11.5. Тривалість перерв: 10-35 хв
11.6. Форми гігієнічного виховання учнів на навчальних заняттях та в позаурочний час

ВИСНОВКИ

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Директор ліцею С.Івонюк

Кiлькiсть переглядiв: 488

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.